Budapesti étterem | Semmi Extra Éttermek

Galéria

Semmi Extra Éttermek
Budapest
Cím:
1114 Bp. Bartók Béla út 62-64, 1036 Bp. Lajos utca 43
Telefon:
+3612090305

SEMMI EXTRA éttermek

A SEMMI EXTRA Bartók és a SEMMI EXTRA és egy kis KERT igazi kutyabarát vendéglátóhelyek, hiszen a házi kedvencek ugyanolyan fontosak számunkra, mint a gazdik.

A SEMMI EXTRA Bartók igazi földi mennyország a kutyusoknak, Budapesten egyedülálló kutyakanapé kényezteti a négylábúakat nálunk. Amíg a gazdik a helyben készült buciból és a séfünk által kreált húspogácsából eszegetik a hamburgereket, addig a blökik jutalomfalatot kapnak tőlünk. A SEMMI EXTRÁK „kutyás” családoknak is ajánlott, ugyanis a Lajos utcai és a Bartók Béla úton található éttermek nagyon jól felszerelt gyereksarokkal rendelkeznek, így nem csak a kutyák, hanem a gyermekek is garantáltan jól érzik magukat nálunk. Mind a két éttermünkben széles italválasztékkal várjuk a kedves vendégeinket, saját márkás boraink és söreink az étkezések minőségi kísérői, természetesen, a kutyák sem maradnak szomjan, őket friss vízzel várjuk.

A SEMMI EXTRA éttermekben minden hétköznap van ebédmenü, amely megfizethető áron kínál 3 fogást. Az állandó a la carte ajánlatunk mellett EXTRA ajánlattal is elkápráztatjuk a vendégeinket.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: