Munkahelye | Café Communications

Galéria

Café Communications
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély utca 3-5.
Telefon:
+3618803000

Minden reklámügynökség hordoz titkokat, és itt az idő, hogy a Cafééról lerántsuk a leplet: EGY CSOMÓ REKLÁMKUTYÁT ALKALMAZUNK! 

Mentségünkre legyen mondva, hogy együttműködésünk kölcsönös beleegyezésen alapul. Kollégáink nagy része egyébként menhelyről érkezett (9 kutyából 6), ahol tapasztalatunk szerint rendkívüli az aránya a jó munkaerőnek. Inspiráló társaságuk és szertelen kedvességük miatt állítjuk, hogy egyenértékű társaink nem csak a magánéletben, de a munkában egyaránt. 

Amikor versenytársaink a fejüket vakarva sikerünket kutatják, sosem jutna eszükbe, hogy egy-egy brief megírása, kreatív koncepció kiválasztása vagy a megvalósítás folyamatában mennyi stresszes sétáltatás, határidőre leadandó csont és féktelen simogatás van. Nos, igen, nekünk sem könnyű. Hát még nekik, csak nézzenek rájuk!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: