Munkahelye | Café Communications

Galéria

Café Communications
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély utca 3-5.
Telefon:
+3618803000

Minden reklámügynökség hordoz titkokat, és itt az idő, hogy a Cafééról lerántsuk a leplet: EGY CSOMÓ REKLÁMKUTYÁT ALKALMAZUNK! 

Mentségünkre legyen mondva, hogy együttműködésünk kölcsönös beleegyezésen alapul. Kollégáink nagy része egyébként menhelyről érkezett (9 kutyából 6), ahol tapasztalatunk szerint rendkívüli az aránya a jó munkaerőnek. Inspiráló társaságuk és szertelen kedvességük miatt állítjuk, hogy egyenértékű társaink nem csak a magánéletben, de a munkában egyaránt. 

Amikor versenytársaink a fejüket vakarva sikerünket kutatják, sosem jutna eszükbe, hogy egy-egy brief megírása, kreatív koncepció kiválasztása vagy a megvalósítás folyamatában mennyi stresszes sétáltatás, határidőre leadandó csont és féktelen simogatás van. Nos, igen, nekünk sem könnyű. Hát még nekik, csak nézzenek rájuk!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: