Budapesti étterem | Anonymus Bar & More

Galéria

Anonymus Bar & More
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
Telefon:
+36708821242

Városliget. Vajdahunyad vár. Anonymus Bar&More.

A liget hűsítő nyugalma, a Vajdahunyad vár ódon hangulata, és az Anonymus Bar&More fantasztikus ízei garantálják a testi – lelki feltöltődést! A kikapcsolódásnak pedig az eb is részese lehet, ajtónk előttük is nyitva áll. A Városligeti séta előtt, alatt, után térjetek be hozzánk és pihenjetek meg együtt!

Étlapunk magyar kulináris klasszikusokra épül, híresen jó a gazdag és telt ízű gulyásleves és a szürke marhából készült hamburger. A menüt a házi rétesek és cukrászremekművek teszik felejthetetlenné, amihez a házi limonádé vagy akár egy jó fröccs a frissítő. Különleges hazai, francia és olasz borokat kínálunk kimérve és elvitelre is!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: