Munkahelye | Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége

Galéria

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
Budapest
Cím:
1194 Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 42.
Telefon:
+36709539314
Weboldal:

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szövetsége igazi kutyabarát munkahely, mert az itt dolgozók nem csak a kutyákért és gazdáikért dolgoznak, de a  négylábú kedvenceikkel (társaikkal) együtt lehetnek egész nap.

Szövetségünk az FCI tagjaként a fajtatiszta ebek törzskönyvezését végzi, szervezi az FCI szabályai szerint megrendezendő kutya kiállításokat valamint munkavizsgákat, versenyeket számos szakágban.

Ügyfeleink az ügyfélszolgálati helyiségbe és a Szövetség minden irodájába behozhatják magukkal kedvenceiket, nem kell őket otthon vagy az autóban hagyni az ügyintézés idejére sem.

Munkatársaink természetesen kutyáikkal járhatnak dolgozni, mely lehetőséget ki is használnak és így munkahelyükön nyugodtabban tudják végezni feladataikat. Több tudományos kutatás megerősítette, hogy a kutyák jelenléte a munkahelyen csökkenti a stresszt, melyet magunk is megtudunk erősíteni.

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: