Munkahelye | United Consult

Galéria

United Consult
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 6.
Telefon:
+3617912227

IT tanácsadó cégként 18 éve tartozunk a kutyabarát vállalkozások csapatába.

Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy kollégáinknak napközben sem kell nélkülözniük kis kedvenceiket, hanem rendszeresen támogatunk kutyákkal foglalkozó szervezeteket is.

Segétkeztünk már kutyamenhelyen, de amire talán a legbüszkébbek vagyunk az az egyik jótékonysági projektünk, ahol az MVGYOSZ-Vakvezetőkutya-kiképző Iskolával működünk együtt. Irodánk leggyakoribb vendégei: Csoki a kölyök (aki naponta legalább 200-szor körbefutja az irodát) Füge a szívtipró (a lányok kedvence) Only a nagytesó (aki mindig figyel, hogy a többiek merre kószálnak) Ők a meetingek főszereplői, a közös reggelik sztárjai, és az iratmegsemmisítő ősi ellenségei. Néha a kollégák helyett még fejleszteni is be akarnak ülni egy kicsit.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: