Cukrászda | Naspolya Nassolda

Galéria

Naspolya Nassolda
Budapest
Cím:
1061 Budapest, Káldy Gyula utca 7.
Telefon:
+36703808407

A 4 évvel ezelőtti nyitásunkkor még közel sem volt ennyi kutyabarát hely a városban.

Mi a kezdetektől fogva nyitva állunk a négylábú vendégek előtt is, és örömmel látjuk azt a folyamatot, hogy egyre több vendéglátóhely dönt így szerte a városban! A Naspolya Nassoldával nem kisebb küldetést vállaltunk fel, minthogy ugyanazokkal a finomságokkal szólítsuk meg az ínyenc, a tudatosan táplálkozó és a vegán vendégeket. Nyers vegán desszertjeink glutén, tojás, szója, tej és tejtermék nélkül készülnek – kizárólag friss és természetes alapanyagokból.

Kínálatunk különlegessége, hogy nálunk minden “mindenmentes”, tehát bátran lehet válogatni az édességeink között! Gyere el hozzánk, a kutyusodat friss vízzel, téged pedig egészséges nassolnivalókkal és a farönkhintánkkal várunk.

Nálunk a gasztronómiai élményeket a tested is meghálálja!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: