Budapesti kávézó | Panino Sorriso kávézó

Galéria

Panino Sorriso kávézó
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Hosszúréti utca 41-43.
Telefon:
+36204895949

Vegán vagyok. Egészséges, és ennek köszönhetem. Nem gondolom, hogy mindenkinek ez az útja, de ha valakit érdekel, szívesen segítek kipróbálni. A kávézóban mindkét táplálkozási forma képviselője megtalálja a maga kedvencét.

Kizárólag prémium minőségű, adalékanyag mentes termékeket forgalmazunk. Ezért van nálunk Panificio il basilico kézműves pékáru, Amici Miei szicíliai fagyi, Cosmai caffé, Cserpes termékek és Hideg nyalat joghurtok. Ezért készítünk friss zöldség és gyümölcs levet, turmixot (zöldet is )

Családos vagyok. Épp ezért gondoltam kicsikre nagyokra egyaránt. Rengeteg fejlesztő játékunk van, amivel önállóan vagy veletek együtt hasznosan tölthetik az idejüket.

Gyertek, nézzetek be hozzánk, egy kis kostolóra mindig a vendégeink lesztek!

Üdv, Sorriso csapat

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: