Galéria

HILDA
Budapest
Cím:
1051 Budapest, Nádor utca 5.
Telefon:
+36304309810

FOOD & MOOD Igazán finom ételek, igazán kellemes környezetben – igényesen, fesztelenül.

Az ízek mellett az illatok, a fények, a közeg hangulata és a figyelmes kiszolgálás is része az élménynek. A Hild József által tervezett műemlék-épület frissen felújított belterének finom részletei elkápráztatnak a válogatott ízek felfedezése közben. Tartalmas az együttlét. ROTISSERIE & SPECIALTIES A speciális rotisserie sütőben a szabadtartású Alemitta csirkék mellett kacsák és más húsok sülnek, a tej a Hétforrás birtokról, a kenyér a Pékműhelyből, a zöldség Babett kertjéből érkezik.

A magas minőségű, organikus alapanyagokat gondosan előkészítjük, hogy minél autentikusabb ízű ételek kerüljenek az asztalra. Glutén- vagy laktózérzékeny és vegetáriánus vendégeink számára is egyszerre ismerős és eredeti ételeket szolgálunk fel. Tiszta ízek, tiszta alapanyagokból. DAY & NIGHT Reggeli organikus tojásból, hétköznapokon 3 fogásos ebédmenü széles választékkal, házi szörpök, hétvégi brunch barátokkal, lassan préselt gyümölcslevek, romantikus vacsorák, társasági összejövetelek egy jó bor vagy egy organikus koktél mellett.

HILDA minden napszakban más arcát mutatja. Egy mosoly persze minden alkalomhoz illik.

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: