Cukrászda | Anjuna Ice Pops

Galéria

Anjuna Ice Pops
Budapest
Cím:
Budapest, II.kerület Lövőház utca 24., V.kerület Sas utca 7., IX.kerület Ráday utca 16.
Telefon:
+36307687758

Két srác 2015 márciusában Anjuna partjainál döbbent rá, hogy valami nagy dologba akar kezdeni. Konkrétan, hogy forradalmasítani szeretnek a jégkrémipart. Nem nagy ügy. Bár, mondjuk eléggé. Ha még nem jöttetek volna rá, magunkról beszélünk, bizony. 

Amint visszaértünk Budapestre -feltöltve a sok napfénnyel, motivációval és célokkal - azonnal munkához láttunk és gyűjtöttünk egy kis csapatot, hogy ledöntsük a jégkrém ipar jégrémeit. 

Mikor belevágtunk, mindenki lehetetlennek tartotta, hogy koncentrátum és glükózszirup nélkül készítsünk jégkrémet. Senki nem hitt bennünk, de ez még jobban motivált, hogy bebizonyítsuk a nagyoknak: lehet ezt sokkal jobban is csinálni. Ennek lassan egy éve, azóta egyre csak bővül a tápláló finomság repertoárunk és szakadatlan lelkesedéssel haladunk afelé, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol nem kell olyan mesterséges cuccokat fogyasztanunk, amiknek a nevét sem tudjuk kimondani. Egy világ tele természetes és finom jégkrémmel. 

És mindenhol kutyákkal!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: