Vidéki étterem | Halászcsárda Tata

Galéria

Halászcsárda Tata
Tata
Cím:
2890 Tata, Tópart utca 10
Telefon:
+3634380136

Tatát Magyarország ékszerdobozának is emlegetik, köszönhetően a festői tájnak, amelyet a turisták is gyakran látogatnak, sokszor pórázon vezetve legjobb barátjukkal.

Az Öreg-tó partján sétálva láthatjuk a Tatai Várat, valamint az Esterházy-kastélyt is. Közvetlenül a tó mentén, gyönyörű panorámával helyezkedik el éttermünk, a Halászcsárda. A családi vállalkozás lassan 34 éve ugyan abban a kézben van és megalakulása óta igyekszünk mindenki kedvére tenni, így a négylábú vendégeinkre is mindig gondolunk.

Azon túl, hogy hozzánk bárki betérhet kiskedvencével pár finom falatra, a kutyusoknak sem kell éhes szemekkel gazdájukat lesni az étkezés során, hiszen nálunk minden kutya friss vízben és lazacos jutalomfalatban részesül, természetesen sok simogatás és kedves szó kíséretében.

Kivétel nélkül, mindig örömmel fogadjuk kis- vagy nagytestű szőrmók vendégeinket a jövőben is, hiszen célunk, hogy, aki hozzánk betér, az egész családdal tudjon eltölteni pár kellemes órát.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: