Vidéki étterem | Halászcsárda Tata

Galéria

Halászcsárda Tata
Tata
Cím:
2890 Tata, Tópart utca 10
Telefon:
+3634380136

Tatát Magyarország ékszerdobozának is emlegetik, köszönhetően a festői tájnak, amelyet a turisták is gyakran látogatnak, sokszor pórázon vezetve legjobb barátjukkal.

Az Öreg-tó partján sétálva láthatjuk a Tatai Várat, valamint az Esterházy-kastélyt is. Közvetlenül a tó mentén, gyönyörű panorámával helyezkedik el éttermünk, a Halászcsárda. A családi vállalkozás lassan 34 éve ugyan abban a kézben van és megalakulása óta igyekszünk mindenki kedvére tenni, így a négylábú vendégeinkre is mindig gondolunk.

Azon túl, hogy hozzánk bárki betérhet kiskedvencével pár finom falatra, a kutyusoknak sem kell éhes szemekkel gazdájukat lesni az étkezés során, hiszen nálunk minden kutya friss vízben és lazacos jutalomfalatban részesül, természetesen sok simogatás és kedves szó kíséretében.

Kivétel nélkül, mindig örömmel fogadjuk kis- vagy nagytestű szőrmók vendégeinket a jövőben is, hiszen célunk, hogy, aki hozzánk betér, az egész családdal tudjon eltölteni pár kellemes órát.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: