Romkocsma, (bor)bár | Salon Drink & Cuts

Galéria

Salon Drink & Cuts
Budapest
Cím:
1075 Budapest, Madách Imre út 10
Telefon:
+36306064665

A pesti bulinegyed szívében várunk minden szépülni és alapozni vágyót rusztikus hangulatú bárunkban a pezsgő Madách Imre úton, ahol egy helyen kaphatod meg egy hűsítő kézműves szörp vagy egy tűzes whisky élményét egy profi hajvágás vagy finishelés mellett.

Persze nem csak éjszaka várunk, kezdheted nálunk a napod hamisítatlan specialty coffee kínálatunk valamelyikével és a hozzá tökéletesen passzoló süteménnyel vagy mártogatóssal egy kis reggeli testi-lelki feltöltődéshez. A kellemes hangulatban történő készülődés pedig az éj leple alatt válik igazán ellenállhatatlanná, amikor nyüzsgő bárrá változunk az állandóan pulzáló belvárosban.

Ne otthon forgassátok fel fenekestül az életet, hanem szépüljetek és alapozzatok a barátaiddal nálunk kellemes borok, belga sörök, ginek és más izgalmas italkülönlegességek társaságában.

Ráadásul még négylábú kedvencedet sem kell otthon hagynod, mi hiszünk benne, hogy a szalonhangulat mindenkinek jár.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: