Budapesti étterem | Anonymus Bar&More

Galéria

Anonymus Bar&More
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Vajdahunyad vára
Telefon:
+36708821242
Weboldal:

A Liget szívében, a Vajdahunyad vár tövében, egy kínálatában a magyar hagyományokra épülő mégis trendi vendéglátóhely, amelynek hangulatos teraszán a turisták kellemes környezetben pihenhetik ki a városnézés fáradalmait, a hazai közönség számára pedig a nyüzsgő belváros után egy békés, nyugalom sziget, amely igényes találkozóhely egy-egy reggeli kávéra, ebédre vagy esti borozgatásra.

A kávéház kiegészül egy különleges „souvenir shop”-al, ahol a grillterasz fogásainak alapanyagai is megtalálhatóak, mint például a mangalica kolbász vagy az őrölt erős paprika. A shop kínálatának összeállításakor különös figyelmet fordítunk a magyar csúcstermékekre, a Hungarikumokra. Célkitűzésünk, hogy a boltba betérők kizárólag minőségi, magyar alapanyagokból készült, kézműves termékekkel találkozzanak.

A Városligeti tó ezen eldugott kis részén pedig a kutyusok örömmel szaladnak vagy csobbannak a labdák és a botok után. A játékot követően a gazdikat és a négylábú pajtikat is várjuk sok szeretettel! 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: