Munkahelye | SUHANJ! Fitness

Galéria

SUHANJ! Fitness
Budapest
Cím:
1136 Budapest, Tátra utca 6.
Telefon:
+36302117278

A SUHANJ! Alapítvány irodái a SUHANJ! Fitness edzőteremben kaptak helyet. 2016 augusztusában azért indítottuk el az ország első akadálymentes edzőtermét, hogy legyen egy hely, ahol végre a fogyatékkal élő sportolók is reggeltől estig mozoghatnak az év minden napján, hogy legyen egy hely, ahol nem egyedül és a többségtől izoláltan dolgozhatnak a fejlődésükért, a céljaikért vagy egyszerűen csak a mozgás öröméért, hanem a családjaikkal, barátaikkal vagy éppen ismeretlen sportbarátokkal együtt.

Az eredmények minden várakozásunkat felülmúlták. 26 hónap telt el, és már az 50 ezredik vendégbelépéshez közeledünk. Kimondhatatlan büszkeség, hogy a látogatóink 23%-a fogyatékkal élőként lépett be az edzőterembe.

Alapértelmezett volt számunkra a kezdetek óta, hogy kutyabarát helyként működünk.

Ez segítséget jelent fogyatékkal élő vendégeink számára, de ép vendégeinknek is egyszerűsíti a hétköznapokba illeszteni a sportolást. Ez a lehetőség természetesen a munkatársaknak is nagy komfortérzetet nyújt, mert a napi rutinunk gördülékeny munka és munkán kívüli időtöltés tekintetében, az alaphangulatot mindig megfűszerezi egy-két vicces szituáció a kutyusainknak köszönhetően. Megesik, hogy irodánkban ugyanannyi két mint négylábú kolléga dolgozik, és az sem ritka, hogy az edzőterem vendégei a város más pontján először esetleg nem bennünket, hanem a kutyusainkat ismerik fel.

A munkával töltött hétköznapokat megszínesítik kutyáink jelenléte, büszkék vagyunk a munkahelyünkre.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: