Budapesti étterem | Krak'n Town Steampunk Saloon

Galéria

Krak'n Town Steampunk Saloon
Budapest
Cím:
1085 Budapest, József krt. 31/A
Telefon:
+36303645658

Budapest első „steampunk szalon”-ja egyben egy kraft sör forrás, a modern francia és viktoriánus angolszász konyha fúziójának úttörője és az elkövetkező elnyomó uralkodóval szembeni ellenállás központja is.

A belső teret mintha Jules Verne tervezte volna: mindenhol fogaskerekek, pilótaszemüvegek, rézidomok és viktoriánus motívumok; a plafonon hőlégballonok, a falakon szándékosan antik(nak ható) képek a dolgozókról. A csapon tizennyolcféle sör állandóan változó kínálata, és egy-két saját recept szerint főzőtt sajátjuk fogad.

Az étlapon pedig olyan, ami tényleg elvárható a steampunk gasztronómia megteremtőitől: óriás polip, csontvelő, argentin steak, Unicum burger, valamint kreatív vegan fogásos.

Érdemes bemerészkedni tehát a mechanikus kraken barlangjába, akár sörözni-borozni, akár vacsorázni is.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: