Szálloda | Aria Hotel Budapest

Galéria

Aria Hotel Budapest
Budapest
Cím:
1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.
Telefon:
+3614454055

Az Aria Hotel Budapest 2015 márciusában nyitotta meg kapuit a Library Hotel Collection tagjaként.

A zene által inspirált luxus butik hotel belső kialakítását Varró Zoltán designer úgy formálta, hogy egyszerre szülessen újjá a klasszikus palota pazar hangulata, miközben a vendégeink egy privát rezidencia adottságait – annak otthonosságát és kényelmét – élvezhetik. A szálloda a különböző zenei irányzatokat képviselve négy szárnyra különül, melynek mindegyike más-más stílusjegyeket visel.

Az épületben található a díjnyertes High Note SkyBar is, mely egész évben nyitva tart lenyűgöző koktél- és barfood kínálattal, valamint lélegzetállító panorámával a városra és a Szent István Bazilikára. A szállodában örömmel fogadjuk kisebb termetű négylábú vendégeinket is VIP Kisállat csomagunk megvásárlásával, mely az alábbi meglepetéseket tartalmazza kutyák számára: elhelyezés kisállat-barát szobában, kisállatágy- valamint ételes és vizes tálkák a tartózkodás idejére, üdvözlő falat, ajándék játék.

Természetesen a szálloda többi területén is várjuk kiskutyák érkezését, akár kisállatok igényeinek megfelelő, gondosan összeállított menü is elérhető, melyet megrendelhetnek felszolgálóinktól a Music Gardenben, a Satchmo's Teraszon, a High Note SkyBar teraszán vagy a szobaszervizen keresztül.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: