Munkahelye | Faster Promotion

Galéria

Faster Promotion
Budapest
Cím:
1012 Budapest, Márvány utca 17.
Telefon:
+36202601449

Négylábú barátaink Lilu, Teo és Vackor nemcsak a magánéletben társak, hanem az irodában is tökéletes kollegák.

Nem szólnak vissza, mindig jó kedvük van, nem foglalnak állást a klíma vagy nem klíma kérdéskörben és jóízűen lehet velük enni, sosem diétáznak. A marketing kampányok tervezésében is elengedhetetlen szerepük van, legyen szó akár social, PR, média vagy sportmarketing projektekről vagy...azok hátráltatásáról, egy-egy játékra hívással, amikor már nagyon unatkoznak.

Ha néhány szóban szeretnénk kifejezni jelenlétüket az irodában, akkor minden bizonnyal a nyugodt étkezésektől mentes ebédek jutnak először eszünkbe. Bárki, aki nekiáll ebédelni, fel kell készülnie, hogy csak kiváló reakcióképességekkel fogyaszthatja el azt, hiszen kedvenceink árgus szemekkel lesnek rájuk, és várják, hogy lankadjon a figyelmük és máris üres tányérokat találnak maguk előtt. Vagy esetleg ölbe hajtott fejjel nyálazzák össze a ruháinkat, mely kreativitásunkhoz nagyban hozzájárul – a másnapi öltözködés terén.

De egy biztos, környezettudatosabbak lettünk, hiszen nekik köszönhetően maradék nálunk nem keletkezik, viszont ezzel szemben bőven van jókedv, kiegyensúlyozottság és nyugalom az irodában.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: