Munkahelye | Faster Promotion

Galéria

Faster Promotion
Budapest
Cím:
1012 Budapest, Márvány utca 17.
Telefon:
+36202601449

Négylábú barátaink Lilu, Teo és Vackor nemcsak a magánéletben társak, hanem az irodában is tökéletes kollegák.

Nem szólnak vissza, mindig jó kedvük van, nem foglalnak állást a klíma vagy nem klíma kérdéskörben és jóízűen lehet velük enni, sosem diétáznak. A marketing kampányok tervezésében is elengedhetetlen szerepük van, legyen szó akár social, PR, média vagy sportmarketing projektekről vagy...azok hátráltatásáról, egy-egy játékra hívással, amikor már nagyon unatkoznak.

Ha néhány szóban szeretnénk kifejezni jelenlétüket az irodában, akkor minden bizonnyal a nyugodt étkezésektől mentes ebédek jutnak először eszünkbe. Bárki, aki nekiáll ebédelni, fel kell készülnie, hogy csak kiváló reakcióképességekkel fogyaszthatja el azt, hiszen kedvenceink árgus szemekkel lesnek rájuk, és várják, hogy lankadjon a figyelmük és máris üres tányérokat találnak maguk előtt. Vagy esetleg ölbe hajtott fejjel nyálazzák össze a ruháinkat, mely kreativitásunkhoz nagyban hozzájárul – a másnapi öltözködés terén.

De egy biztos, környezettudatosabbak lettünk, hiszen nekik köszönhetően maradék nálunk nem keletkezik, viszont ezzel szemben bőven van jókedv, kiegyensúlyozottság és nyugalom az irodában.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: