Romkocsma, (bor)bár | Szimpla Kert

Galéria

Szimpla Kert
Budapest
Cím:
1075 Budapest, Kazinczy utca 14.
Telefon:
+36202618669

A kultúra, a kreativitás és az állandó változás hozza létre napról-napra a Szimpla életérzést, melyben bárki otthon lehet, megpihenhet vagy szórakozhat Budapesten és Berlinben egyaránt.

Indulásunk óta legfőbb küldetésünknek tekintjük környezetünk aktív formálását, élhetőbbé, emberbarátabbá tételét, melyet Magyarország és a világ kulturális értékeinek felkutatásán, kreatív tehetségeinek, termékeinek bemutatásán és gondozásán, valamint az élet számos területén a fenntartható fejlődést elősegítő modellek bevezetésén és működtetésén keresztül teszünk.

A romkocsma egy civil bázis. Azon kívül, hogy minden héten teret adunk civil szervezetek bemutatkozásának és adománygyüjtésének, aktív szereplői vagyunk magunk is a civil életnek. Ezen a területen két témára koncentrálunk. Az egyik ezek közül utcánk, környékünk, kerületünk aktív formálása, emberközpontúbbá tétele, a Kazinczy utca sétáló utcává alakítása, ésszerűbb városrendezési elvek érvényesítése környékünkön, zöld irányzatok népszerűsítése és a fenntarthatóság folyamatos növelése. A másik - közönségünk összetételéből is adódóan - az ifjúsági tevékenységek.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: