Munkahelye | Artificial Group

Galéria

Artificial Group
Budapest
Cím:
1053 Budapest, Veres Pálné utca 9.
Telefon:
+36704315700

2018-ban a legtöbbet elhangzott mondatok az Artificial Group irodájában:

- Öö. Itt egy új kutya. Ismerjük?  

- Neeee, a táskámra neee!

- Kutya meeting a tárgyalóban. Most!

8 kutya. 300 égbe kiáltott „Nem szabad!”. Két lepisilt táska és több száz órányi stresszoldó simi. Dinamika, Eki, Panka, Greco, Gofri, Gumi, Borisz és Lafayette itt vannak, bújnak, rágnak, sunyulnak, kunyerálnak és inspirálnak. Minket arra, hogy a Telenorral és a Fogadjörökbe Alapítvánnyal közösen megcsináljuk az Álláskereső kutyusok kampányt, amelynek keretében 21 menhelyi kutyának segítettünk gazdit találni.

Kihoztuk őket a menhelyről, előcsalogattuk belőlük a fess ebet és megszerveztük az álláskereső kampányukat. Szóval az artifisölben 2018 valóban a kutyák éve volt: velük keltünk, feküdtünk, forgattunk, fotóztunk, tárgyaltunk és aggódtunk, nekik drukkoltunk és tökre megérte. Szeretünk velük dolgozni, na, minden feedback azonnali és többnyire nyálas.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: