Szálloda | Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Galéria

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
Sárvár
Cím:
9600 Sárvár, Vadkert u. 4.
Telefon:
+3695530100

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. A vendégek a fürdőbelépővel a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe. 

A lendületes színvilág és az utánozhatatlan friss, fiatalos Park Inn stílus mind a 236 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában megjelenik. Minden szobában ingyenes WiFi, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős tv, minibár és saját széf található. A nagyrészt erkéllyel rendelkező és pótágyazható Standard szobákon túl, modern Családi szobák is várják a pihenni vágyó családokat. A kisgyermekek részére babaágy kérhető. Igény szerint foglalhatók mozgássérült és családi, összekötő ajtós szoba is.

Továbbá, állatbarát szállodaként nagy örömmel látja azokat a vendégeket, akik kedvenceikkel együtt érkeznek, hogy együtt pihenjenek vagy fedezzék fel a környék látványosságait. A kutyáknak külön szoba bekészítéssel kedveskednek érkezéskor. Etető-, itatótálka, saját fekhely és jutalomfalat várja őket, hogy kényelmesen teljen az ő pihenésük is, ahogy egy családtaghoz méltó.

A bőséges, all inclusive ellátás keretében minden szállóvendég megtalálhatja a számára legideálisabb gasztronómiai élvezeteket. A modern és kellemesen berendezett La Caraffa étterem a magyar és nemzetközi konyharemekeit kínálja. A Graffiti Lobby & Lounge Bar délutáni kávézások és esti koktélozások hangulatos helyszíne. A bárban kialakított játszósarok biliárdasztallal, dartsgéppel, léghokival, csocsó asztallal, kosárlabda-szimulátorral, újgenerációs számítógépes játékokkal gazdagítja a szórakozási lehetőségeket.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: