Budapesti kávézó | Cube Coffee Bar

Galéria

Cube Coffee Bar
Budapest
Cím:
1067 Budapest, Hunyadi tér 8.
Telefon:
+36706280307

Helyezd magad kényelembe a Cube Coffee Bar letisztult téglafalai között, és kóstold meg nagy szakértelemmel készített világos pörkölésű kávéink egyikét!

Budapest belvárosának egyik csendes, zöld parkja mellett várja vendégeit a Cube kávézó minden nap friss, meleg péksüteményekkel, wrapokkal, ínycsiklandozó házi készítésű süteményekkel, frissen facsart levekkel és nem utolsó sorban különleges borokkal. Lisztérzékeny, vegetáriánus és vegán vendégeinket is várjuk szeretettel!

Szombatonként színes nyüzsgés varázsolja el a helyet, ahogy a közeli piac vásárlói betérnek egy kávéra, a vasárnapi brunch pedig talán az egyik legjobb a városban. Ha pedig nincs időd nálunk elfogyasztani az italod, lebomló, környezetbarát elviteles poharainkban magaddal is viheted.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: