Vidéki étterem | Monaco Étterem Cegléd

Galéria

Monaco Étterem Cegléd
Cegléd
Cím:
2700 Cegléd, Szolnoki út 5.
Telefon:
+36304313333

Monaco a gazdagság, a szépség és a bőség országa.

Gyermekkori álmom vált valóra, amikor néhány évvel ezelőtt turistaként végre eljuthattam a mediterrán miniállamba. Az örök napsütés, a csillogás és az emberek kedvessége azonnal magával ragadott, s Monaco számomra azóta egyet jelent a földi paradicsommal. A ceglédi étterem tervezésekor arra törekedtünk, hogy a Monacoba betérő vendégeink néhány órára – egy kávé vagy egy étkezés erejéig feledhessék mindennapjaikat , és ízelítőt kaphassanak az elegancia, a hibátlan kiszolgálás és a kifogástalan minőség világából.

Éttermünk Cegléd belvárosában várja vendégeit. Étlapunkon a kontinentális konyha remekei találhatók, az olasz konyhát kedvelő vendégeinket pedig pizzák széles választékával várjuk. Ételeinket igény esetén házhoz is szállítjuk. Remélem, hogy választékunkban talál kedvére valót, és éttermünkben egy élménnyel lesz gazdagabb.

Dencs Gábor étteremvezető

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: