Budapesti kávézó | Kino Cafe

Galéria

Kino Cafe
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 16
Telefon:
+3617819453

A KINO Kávézót 2010-ben két fanatikus vendéglátós álmodta meg. Faragó Tamás és Lőw Zoli együtt dolgoztak a New Brooklynban, majd Tamás a KINO Mozi kávézójába került pultosként. Ekkor jött a fantasztikus lehetőség, hogy megvalósítsák terveiket.

Egyetlen céljuk az volt, hogy egy családias, közvetlen, szerethető, igazán otthonos helyet varázsoljanak a mozi kávézójából. Olyat, ahová az ember hazajár egy baráti beszélgetésre, kávézni, meginni egy finom bort, megenni egy különleges sütit. A KINO olyan hely lett, ahová mindenki örömmel tér vissza, mert családtagként, barátként fogadják, mert érzi a törődést, mert finomak a saláták, sütemények, jó a kávé, ízletes a toast, remek a turmix, és ez minden áldott alkalommal így van.

Mi a KINO sikerének a titka?

Nincs semmi varázslat. Szeretet van, emberi hang, odafigyelés és alázat. Mindez persze még nem elég, nagy szerencsénkre hozzánk jár a város legszerethetőbb törzsközönsége és nálunk dolgozik a város legjobb szakmai stábja.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: