Munkahelye | Hello Event BTL Ügynökség

Galéria

Hello Event BTL Ügynökség
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Szerémi út 7/a.
Telefon:
+3613651788

Hello Event - Hello BTL!

Pár mondat arról, hogy mit csinálunk...

A Hello Event 18 éves múltra visszatekintő BTL ügynökség, ahol céges rendezvényeket szervezünk, digitális megoldásokat keresünk, válaszokat kínálunk az ügyfeleinknél felmerülő kihívásokra (pl.: employer branding, social felületek). Keressük az újabbnál-újabb lehetőségeket, ötleteket.

A Hello Event 2000-es megalakulása óta töretlen növekedés jellemzi, nem csak árbevételben, hanem dolgozói létszámának és külsős integrált csapatának növekedésével. Büszkék vagyunk, hogy a partnereink jó része több mint 5 éve dolgozik velünk, de nem ritka, akik már több mint 10 éve.

Amire számíthattok ha velünk dolgoztok: emberi arc, megvalósítható kreatívok, elmélyülés a cégetek employer branding- és márkastratégiájában, profi rendezvényszervezői munka a tervezéstől a lebonyolításig, éves stratégia kidolgozása, digitális megoldások nyújtása (image video, animációk, grafikai munkák), social felületek kezelése.

Nem csak ügyfeleink elégedettsége fontos, hanem az is, hogy kollégáink is jól érezzék magukat, így nem volt kérdés az sem, hogy az iroda átalakítása után minden munkavállaló részére elérhető legyen az a lehetőség, hogy kiskedvencét behozhassa, és ezzel nem csak a gazdinak okozva örömöt!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: