Budapesti étterem | Nyereg étterem

Galéria

Nyereg étterem
Budapest
Cím:
Budapest, XIV. ker., Városliget krt. 2.

A Nyeregben minden megtalálható, amiért egy kutyaszív doboghat - szól éttermünk mottója, amihez évek óta tartjuk is magunkat. Idén megalkottuk a Kiskedvenc Menüt, amelyet kizárólag az ember legjobb barátja számára hoztunk létre.

Mindig is úgy gondoltuk, hogy az élet hatlábon az igazi, és ennek eredményeként vendégeink 2015-ben és 2017-ban is megszavazták a Nyeregnek az „Év Kutyabarát Helye” különdíjakat.

A Városliget tölgyei és fűzfái között megbújó kultúrbisztróban több mint 800 négyzetméter áll rendelkezésre a hangulatos szabadtéri időtöltéshez kora tavasztól késő őszig, a hidegebb hónapokban pedig a Nyereg falai között élvezhetjük a finom burgereket, frissítő koktélokat és a Városliget nyugalmát. Érkezz gyalog, futva, bringával vagy akár lóháton, a Nyereg kapui nyitva állnak előtted, és továbbra is arra bátorítunk, hogy ne hagyd otthon kis társadat – mert nálunk tényleg minden megvan, amiért egy kutyaszív doboghat.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: