Munkahelye | Kóstolom

Galéria

Kóstolom
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.
Telefon:
+36703608169

2016 nyarán indítottuk útjára a Futurion segítségével Kóstolom oldalunkat, amelyen egyedülálló módon az egész országot átívelően és azon is túlmutatva mutatjuk be a borpiaci szféra legjelentősebb régi és új szereplőit.

Adatbázisunkban nemcsak pincészetekre, hanem vendéglátóhelyekre, szállásokra is rá tudsz keresni: több, mint 800 partnerünkről tudhatsz meg releváns információkat. Borászatokra kattintva találhatsz borlapokat, véleményeddel tudod segíteni a többieket.

A Kóstolom azonban nem csupán egy adatbázis, hírfolyamunkat folyamatosan szerkesztjük, követjük az aktualitásokat és azokról beszámolókat, interjúkat, kritikákat fogalmazunk meg: tesszük mindezt szakmai szemmel.

2017-ben tovább bővültünk és immár online marketing és PR feladatokkal is támogatjuk a magyar borturizmust.

Íme, Bori kutya, a Kóstolom Kft. négylábú munkatársa :)

Tavaly áprilisban, nyolchetes koromban csatlakoztam a Kóstolom csapatához. Kiskoromtól kezdve visznek az irodába (nagyon más választásom nem is volt) és azóta is szerves része vagyok a csapatnak. Bár a reggeli autókázás a dugóban néha megviseli a gyomrom, imádok bejárni dolgozni.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: