Szálloda | Gotthard Therme Hotel & Conference****

Galéria

Gotthard Therme Hotel & Conference****
Szentgotthárd
Cím:
9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b.
Telefon:
+3694554066

A Gotthard Therme Hotel & Conference**** az Őrség kapujában, a magyar-osztrák-szlovén határok találkozásánál, a legnyugatibb magyar városban, Szentgotthárdon található. Külön kisállattal érkezők részére kialakított szobákkal, mediterrán hangulatú termálfürdővel, három ország gasztronómiáját bemutató konyhával, valamint változatos bel- és külföldi programkínálattal várjuk vendégeinket és négylábú kedvenceiket.

A speciális szobák fekhellyel, tállal, piszok összeszedő zacskóval és jutalomfalatokkal felszereltek. A' la carte éttermünk valamint a kertre nyíló grillterasz szintén kisállatbarát, így vendégeink négylábú kedvenceikkel együtt élvezhetik a szálloda nyújtotta kulináris kínálatot. A hoteltől 5 perc sétányira állatorvos és kutyakozmetikus található.

Futtatásra, közös játékra ajánljuk a néhány perc autóútnyira elterülő réteket, fürdőzésre pedig az Őrségi Nemzeti Park területén található Hársas tavat. Látogasson el hozzánk!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: