Cukrászda | Márton Cukrászda

Galéria

Márton Cukrászda
Balatonlelle
Cím:
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 241
Telefon:
+3685554950

A Márton Cukrászdát 1979-ben alapította Márton Lajos cukrászmester és a mai napig családi vállalkozásként üzemel. A házi készítésű sütemények és fagylaltok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, aromapasztákat, festékeket, tartósítókat. A kínálatban az ételintoleranciás és vegán vendégek számára is találhatóak ínyencségek.

A kutyusok számára több helyen kihelyezett itatótálkák találhatóak és házi készítésű kutyakeksz. Rendelkezünk chip-olvasóval, ezzel szeretnénk segíteni a helyi állatmentők munkáját a kóbor állatok hazajuttatásában.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: