Cukrászda | FitCandy

Galéria

FitCandy
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Viza utca 9. (bejárat a Tom Lantos sétányon)
Telefon:
+36308504139

A FitCandy, a diétás édességek szakértője. Egy cukormentes cukrászda, ahol minden szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeik kézművesen, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel. A FitCandy cukrászda és látvány műhely a 13. kerületben található a Tom Lantos sétány családias, nyugodt, elegáns, zöld környezetében.

A park nem csak gyerekbarát, kutyások is előszeretettel sétáltatját itt a kis kedvenceiket, sőt a cukitól nem messze, a Duna parton kutyafuttatót is találhatnak a gazdik. A FitCandy finomabbnál finomabb proteines, kollagénes desszertjei, a diétás torták, formatorták, dísztorták, kekszek és sós termékek itt készülnek helyben.

A FitCandy by Sylvia Jarjabka tulajdonosa és névadója fitness versenyző, táplálkozás-tanácsadó, aki az egészséges életmód elkötelezett híve. Ezen elvek mentén, a fitness, szépség, egészség jegyében kelt életre a FitCandy. Édességeikkel nem kell lemondani a finom ízekről, akkor sem, ha diétázol. Sőt, termékeiket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. Cukrászdájuk ajtaja pedig a kis kedvencek előtt is nyitva áll.

Ha betértek ide, a négylábúaknak sem kell ám éhen maradniuk, hiszen őket saját készítésű, egészséges meglepi kutyakeksz várja. Érdemes hozzájuk ellátogatni!

Instagram: @fitcandybysylviajarjabka

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: