Panzió/vendégház | Kosbor Panzió

Galéria

Kosbor Panzió
Magyarszombatfa
Cím:
9946 Magyarszombatfa, Fő út 6.
Telefon:
+36309522478

A Kosbor Panzió kutyabarát szálloda, ahol hatalmas területen hancúrozhat kedvenced. Zénó kutyánk kifejezetten örülni fog a Te kutyádnak is, ha játszhat vele....

Cicáinkat pedig nem kell félteni, egy perc alatt elszelelnek, ha úgy érzik: egy kutya nem a nekik kijáró kedvességgel közeledik feléjük. A finom luxus és a jó játszópajtások a kutyátoknak is kijár.

Gazdáik pedig biztos, hogy szintén feledhetetlenül fogják érezni magukat az erdő közepén lévő, rendkívül elegáns mégis meghitt Panzióban, ahol a stílusos, antik berendezés és a legmodernebb, környezet védelmét előtérbe helyező megoldások ötvözik egymást; s az ínyencek törzshelye.

Aki a Kosbor Panzióban nyaral, három országban nyaral egyszerre, hiszen az Őrség és a Vendvidék felfedezésén túl várja a Kosbor Panziótól egy falura lévő szlovéniai Muravidék, s nem messze tőlünk Ausztria.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: