Vidéki étterem | Luis Vendéglő

Galéria

Luis Vendéglő
Dömös
Cím:
2027 Dömös, HRSZ 2/1
Telefon:
+36204320308

A Luis Vendéglő 2018. márciusában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, Dömösön a Duna partján. Az üzlet nyitásakor nagyon fontos szempont volt, hogy kutyabarát hely legyünk, mivel a családban is van kutya, ráadásul befogadott kutyus. Így már az elejétől azon voltunk, hogy ezt megvalósítsuk. Számunkra fontosak a négylábú vendégek is, így hogyha a gazdi engedi, egy-két finom falat jut nekik is! :)

Sajnos nyitásunk óta több kóbor kutya fordult meg a vendéglőben, akiknek a nagy része sikeresen hazatalált, de ebből felbuzdulva szeretnénk beszerezni egy Chip-olvasót is, hogy még sikeresebben tudjuk támogatni a kóborlók hazatalálását.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: