Budapesti étterem | Pántlika Bisztró

Galéria

Pántlika Bisztró
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Hermina út 47.
Telefon:
+36703769910

Egy hely, ahol békésen élvezheted a belvárosi természetet, családdal, barátokkal és kutyáddal is.

A Pántlikát 1963-ban építették és kezdetben információs pavilonként üzemelt a BNV idejében. Mára az utolsó hírmondója és egyetlen megmaradt épülete a városligeti vásárnak. Érdekes formája a kor futurisztikus építészetét és ritka vagány megoldását mutatja. Az étlapon szereplő magyaros ételek, valamint minőségi hamburgerek szolgálják ki a betérő vendégeink igényeit, a hatalmas sör- és borválaszték már csak hab a tortán.

A vendéglátótér mai napig a fák koronája alatt, szabad levegőn található, így téve komfortossá a vacsorázási lehetőséget a házi kedvenccel érkező vendégek számára is. A kutyusokat mindig friss víz várja, a Pántlika mellé épült kutyás élménypark pedig önfeledt játszási lehetőséget biztosít az idelátogató kutyák és persze gazdáik részére.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: