Vidéki étterem | N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

Galéria

N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark
Pécs
Cím:
7624 Pécs, Esze Tamás utca 3.
Telefon:
+3630 383 4531

Pécs szívében, a várfal mentén található a N-eozin grillterasz és kultúrpark. Nevéhez híven gazdag kínálattal rendelkezik BBQ és grillételek terén.

A fűszeres sertéstarjától kezdve, a plejskavica lepényen át, egészen a tintahalig válogathatunk az étlapon. Hétvégente különböző DJ-ket hallgathatunk, vagy épp akkusztikus élő zene mellett költhetjük el a vacsoránkat. A széles és minőségi borkínálattal rendelkező terasz részben a látványos panoráma miatt népszerű esküvői helyszín, előnye továbbá, hogy maximálisan kutyabarát. A változatos programkínálat részeként élő sportközvetítéseket is nézhetünk, vagy az idei szezon újdonságára, a csütörtöki latin estekre látogathatunk el. 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: