Bolt | Szerelvénybolt Kft.

Galéria

Szerelvénybolt Kft.
Budapest
Cím:
1237 Budapest, Bevásárló u. 2.
Telefon:
+3614990030

Szerelvénybolt, ahol a kutyáknak is játék a felújítás.

Büszkék vagyunk rá, hogy dunakeszi üzletünk tavaly elnyerte az Év Kutyabarát Helye különdíját. Újabb két áruházunk állt be a kutyabarát üzletek sorába, hiszen állatbarát csapatunk az ember valódi társaként tekint a kiskedvencekre. Tudjuk, hogy egy kutyás gazdinak kompromisszumokkal jár a programok megszervezése.

Ahhoz, hogy megtaláljuk otthonunk tökéletes technikai eszközét, sokszor több idő kell, mint azt gondolnánk. Szeretnénk, hogy a választás során a közelükben lehessenek a kedvencek. Győri és soroksári üzleteinkben minden kutyát friss vízzel, állatbarát eladókkal és játékokkal várunk. Rubi kutya, dunakeszi üzletünk négylábú segítőtársa, gazdijával együtt járja üzleteinket, így a győri és soroksári üzleteinkbe látogatók is részesülhetnek négylábú kiszolgálásban. Rubi kutyát nemcsak vásárlóink, de kollégáink is imádják. Tavalyi szabadsága alatt saját alkotásukkal, a dobozokból összeállított „karton Rubival” igyekeztek pótolni.

Az idén 25 éves Szerelvénybolt Kft. akár építkezés, akár felújítás, épületgépészeti megoldások széles választékát kínálja. Legyen szó fűtési rendszer kiépítéséhez szükséges kazánról, konvektorokról, radiátorokról vagy csőrendszerekről. A modern és hagyományos vízmelegítők mellett szaniterek, fajanszok, sőt még padlólapok és csempék közül is válogathatnak a látogatók. A megbízható és minőségi gyártók termékeit forgalmazó Szerelvénybolt Kft. akciókkal és állatbarát üzletekkel vár mindenkit.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: