Budapesti étterem | Vegan Love

Galéria

Vegan Love
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

A Vegan Love 2016-ban nyitotta meg kapuit két- és négylábú vendégei előtt egyaránt, ezzel fel is tűztük Budapestet a vegán street food térképre.

Olyan állati eredetű összetevőktől mentes ételek elkészítését tűztük ki célul, amelyek mindenevő vendégeiknek is bizonyítják: a növényi alapú hamburgerek és hot dogok is megbolygatják és felpezsdítik az ízlelőbimbókat. De még hogy! Az amerikai vurslikat idéző Corn Dog vagy a klasszikus Double Cheezeburger még a legmakacsabb húsevőket is zavarba hozza, főleg ha mindehhez ropogós, sült édesburgonya társul.

Állatszeretetünk és az irántuk tanúsított tisztelet nemcsak az ételeinkben nyilvánul meg. Hat eleven kutyus és négy édes kiscica vár minket haza minden nap, így mi is tudjuk, a gazdi akkor boldog, ha kedvencével együtt gond nélkül kimozdulhat. Vegan Love éttermünk a kis- és nagyobb kutyusokat is szeretettel várja, itatóval készülünk a kis szőrmókoknak, illetve pár falattal is kedveskedünk vendégünk külön kérésére.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: