Budapesti étterem | Magic Burger

Galéria

Magic Burger
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Barázda u. 40.

A Vegan Love nagy testvére már 8 éve várja szeretettel két- és négylábú vendégeit egyaránt.

A Magic Burger nagy változásokon ment keresztül, és már étlapunk felét kizárólag növényi eredetű ételek alkotják. Célunk, hogy mindenevő vendégeink is megtapasztalják: állati eredetű alapanyagoktól mentes hamburgerek és hot dogok is megbolygatják és felpezsdítik az ízlelőbimbókat. De még hogy! Az amerikai vurslikat idéző Corn Dog vagy a klasszikus Double Cheezeburger még a legmakacsabb húsevőket is zavarba hozza, főleg ha mindehhez ropogós, sült édesburgonya társul.

Állatszeretetünk és az irántuk tanúsított tisztelet nemcsak az ételeinkben nyilvánul meg. Hat eleven kutyus és négy édes kiscica vár minket haza minden nap, így mi is tudjuk, a gazdi akkor boldog, ha kedvencével együtt gond nélkül kimozdulhat. Magic Burger éttermünk a kis- és nagyobb kutyusokat is szeretettel várja, itatóval készülünk a kis szőrmókoknak, illetve pár falattal is kedveskedünk vendégünk külön kérésére.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: