Vidéki kávézó | Cafe Frei Szombathely

Galéria

Cafe Frei Szombathely
Szombathely
Cím:
9700 Szombathely, Fő tér 24. (Uránia udvar)
Telefon:
+3694310511

Kávéházunk a CAFE FREI kávéház hálózat tagja.

A CAFE FREI kávéházaiban saját, manufakturális üzemünkben frissen pörkölt ültetvény-kávékból, frissen darálva főzzük a kávékat. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett, többször átválogatott arabica ültetvény kávékat szolgálunk fel. A Kávé-lapon szereplő kávéinkat holland pörkölő mesterünk és kávé-séfjeink receptjei alapján készítjük, nem csak az olaszos "kávékonyha", hanem az arab, karibi, és kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva.

Cukrászsüteményeink, boraink, pékáruink mind "eredetiek", nem csak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogattunk ki ízeket és hozzuk be őket sütemény, kávé vagy épp bor "formájában". A CAFE FREI Shop-jaiban minden megvásárolható, a vevő igénye szerint, frissen pörkölt kávétól a könyvekig, ajándéktárgyakig, a teázás és kávézás kellékeiig. A kávé és ami mögötte van! - Ismerd meg a világ kávékonyháit, kóstold meg, vidd haza a világ kedvenc kávéit és süteményeit! A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit és süteményeit hozza el Magyarországra!

Célunk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világ körüli "ízutazásban" lehessen része bárkinek. Csúcsminőség - verhetetlen áron! Ez a Cafe Frei!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: