Bolt | Tourinform Hévíz

Galéria

Tourinform Hévíz
Hévíz
Cím:
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefon:
+3683540131

A Hévízi Tourinform Irodában szívesen látjuk a kutyusokat is.

A kollégák beszélnek 2-3 idegen nyelven, és értenek a kutyák nyelvén is. Míg a gazdik információkat gyűjtenek, hévízi program lehetőségekről a kutyusok pihenőhelyet és friss vizet találnak az irodában. Hévíz nemcsak a gyógyulni és fürdőzni vágyókat várja, hanem azok négylábú kedvenceit is. A városban közel 150 szálláshely fogadja a kutyával érkező vendégeket!

Szívesen adunk információt, hogy miként lehet kutyával tartalmasan eltölteni az időt Hévízen. 1-2 lehetőség kutyásoknak ízelítőül:

1. A hévízi tó vizének melegét mocsári ciprusokkal beültetett véderdő biztosítja, ahol nagy sétákat tehet kedvencével. A Hévízi-patak partján kialakított Berki-tanösvény szintén több kilométer közös sétára alkalmas útvonalat biztosít. A hévízi tó lefolyója mellett végigsétálva különböző színekben pompázó tavirózsákban gyönyörködhet, míg a kedvencek boldogan sétálhatnak.

2. Egregy városrészben, míg a gazda a római történelmet tanulmányozza, kedvence az újonnan kialakított Egyregyi-Múzeum zöld parkjában ismerkedhet a „római őrkutyával”, Cerberos-szal.

3. A Tourinform Irodában kerékpárbérlésre is van lehetőség a sportosabb kedvencek a bicikli mellet kocogva, erdei kerékpárúton kísérhetik el a gazdát, a szomszédos Keszthelyig is, ahol. szabadon használható agility pálya is van.

4. A fonyódi kutyás strand mindössze fél óra autóútra található Hévíztől.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: