Panzió/vendégház | Termál Kemping Apartmanházak

Galéria

Termál Kemping Apartmanházak
Harkány
Cím:
7815 Harkány, Bajcsy Zsilinszky Endre utca 6.
Telefon:
+3672 580965

A kutyabarát Termál Kemping Apartmanházak várja vendégeit a harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában!

Szálláshely kínálatunk: új építésű apartmanok 2-6 fő részére, hotelszobák, apartmanházak, "Retro" ifjúsági szálláshelyek. A képek magukért beszélnek!

A kemping gondosan megőrzött ősfás-ligetes részén lakóparkot idéző apartmanokat-bungalókat, a „retró szakaszban” pedig gyerekcsoportok, fiatalos baráti társaságok számára vonzó, olcsó szálláshelyeket kínálunk – nem is beszélve a „klasszikus szolgáltatásokról” a sátor- és lakóautó-helyekről, amelyeket a legkényesebb igényeket is kielégítő színvonalon alakítottunk ki. Ugyanez mondható el a kemping vizesblokkjairól és szolgáltató egységeiről is: a 21. század elvárásainak megfelelően akadálymentes területtel várjuk a mozgáskorlátozott vendégeinket és külön WC-blokkal a kisgyermekkel érkező társaságokat. Családbarát megoldásaink közé tartozik az elkülönített gyermekpelenkázó biztosítása is.A Termál Kemping Apartmanházak vendégei a szomszédos Dráva Hotel**** wellness-részlegét kedvezményes áron használhatják.

A harkányi gyógyfürdő és a villány-siklósi borvidék szomszédságában elterülő Termál Kemping Apartmanházak Harkány egész évben, folyamatos akciókkal várja a Dél-Dunántúlra látogató külföldi és hazai vendégeket, különös tekintettel a családokra és a „karaván-mozgalom” rajongóira!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: