Munkahelye | Stone Concept Kft.

Galéria

Stone Concept Kft.
Budaörs
Cím:
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Telefon:
+36203107947

Cégünk új bemutatóterme, amely magyarországi viszonylatban egyedülálló, 2017-ben nyitotta meg kapuit.

Célunk, hogy egy olyan környezetben ismerhesse meg az Önnek tetsző anyagokat, amely inspiráló és ötleteket tud belőle meríteni, miközben kollégáink segítségével mindent megtudhat termékeinkről. Szeretnénk különbözni az eddig megszokottól, hogy a vásárlók minden igényét ki tudjuk elégíteni. Ezért tevékenységi körünk nem szűkül le csak mészkövekre vagy csak beltéri burkolatokra, hanem egy helyen mindenhez segítséget tud kapni a külső burkolatoktól az exkluzív belső burkolatokon keresztül a konyha és fürdőszobapultokig.

Mindezt úgy, hogy mi folyamatosan figyeljük a piac nyújtotta újdonságokat. Cégünk jelentős múltra tekint vissza a természetes kövek piacán. Ez idő alatt elértük, hogy a világ több pontjáról közvetlen bányakapcsolattal importáljuk a legváltozatosabb kőtípusokat, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt, melyet nálunk, Magyarország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekinthet meg.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: