Munkahelye | ENSI Kft.

Galéria

ENSI Kft.
Budapest
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 129.
Telefon:
+36209477017

Az Ensi Kft. egy 24 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonú, ipari technológiai és épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás. 

A cégünk küldetése: „Hosszú távon értéket teremteni szolgáltatásaink, üzleti és emberi kapcsolataink által.” Szervezeti filozófiánk stabil és elismerő munkahelyi hátteret nyújtani, hogy kollégáink szakmailag és a magánéletben is minél teljesebb életet élhessenek. Az magától értetődő, hogy négylábú barátaink szívesen látott – nem vendégek – kollégák, hiszen kiemelten fontos feladatuk van: ők a hangulatfelelősek. Az építőipar sokszor igencsak stresszes pillanataiban, bizony jó egy kis szőrmókot dögönyözni. Jutalomfalatért cserébe pedig végtelen számú trükk bemutatásával dobják fel a hangulatot az irodában.

De a kutyabarát jelző nálunk többet jelent annál, mint hogy kollégák és partnerek behozhatják az irodába négylábú barátjukat, munkatársaink 3 alkalommal is nagyobb mennyiségű adománnyal támogatták állatmenhelyek munkáját és a folyamatos kupakgyűjtés állatvédő alapítványoknak, már mindennapi rutinunk része.

Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány menhelyének támogatása

A Karcagi menhely támogatása

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: