Budapesti kávézó | Meadow Cafe

Galéria

Meadow Cafe
Budapest
Cím:
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121 - Budagyöngye -1 szint
Telefon:
+36308993438

Mi is az a Meadow...

A Meadow egy életérzés. Hiszünk abban, hogy amit szívből adunk, az szíveket érint meg.

A hozzánk betérőknek nem csak egy egyszerű kávét vagy süteményt kínálunk, hanem egy falatnyi boldogságot cukor, glutén, laktóz vagy akár tojás nélkül. A Meadow Cafe egy hely: Ahova betérhetsz családoddal, szerelmeddel, barátaiddal, üzletfeleiddel. Ahol nem néznek rád furcsán, mikor felsorolod allergiáidat, érzékenységeidet. Ahol nem kell a gyermekednek nemet mondani, mert fontos az egészsége. Ahol négylábú kedvencedet is szívesen látják, sőőőőt meglepetéssel kedveskednek neki.

Mi a Meadow Cafeban hisszük, hogy szolgáltatásunk annyi értéket teremt, amennyi ember életét tesszük jobbá. Lelkesedésünkkel és munkánkkal törekszünk, hogy otthonos, családias légkört teremtsünk. Ha úgy érzed szívesen részese lennél, várunk szeretettel!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: