Munkahelye | Impact Hub Budapest

Galéria

Impact Hub Budapest
Budapest
Cím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
Telefon:
+36303468618

Amszterdamtól Bécsen és Szingapúron át San Franciscoig és New Yorkig az Impact Hubok közösségi centrumként és irodaként, kreatív rendezvények inspiráló helyszíneként, inkubátorként, innovációs laborként működve kötik össze a tudatosan gondolkozók változatos és nemzetközi közösségét, amelynek tagjai segítik egymásból kihozni a legjobbat és legértékesebbet.

Legyél te is az Impact Hub Budapest közösség tagja

Tagsági csomagjaink közül egyszerűen kiválaszthatod, hogy havi szinten mennyi időt szeretnél a coworking térben tölteni. Ha csak időként beugranál egy-egy megbeszélésre és kávéra, vagy éjjel-nappal itt ülnél az íróasztalnál, nálunk megtalálod a megfelelő csomagot.  Ha pedig változnak az igényeid, hó végén könnyedén válthatsz.

Neked is és nekünk is fontos, hogy jól érezd magad a közösségben, ezért számíthatsz rá, hogy már az elején leülünk veled egy kávéra és átbeszéljük, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tagságodból. Hostjaink nyitvatartási idő alatt mindig a rendelkezésedre állnak és segítenek, hogy minél több új embert ismerhess meg, de közös ebédeket és meetupokat is rendszeresen szervezünk.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: