Panzió/vendégház | 5 Ház Borbirtok

Galéria

5 Ház Borbirtok
Somlószőlős
Cím:
8483 Somlószőlős, 2513/5. hrsz.
Telefon:
+36202694847
Weboldal:

Birtokunk a Somló hegy északi részén, a vár alatt terül el. Öt kis présházunkban 7 apartmanban összesen 20-24 vendéget tudunk elszállásolni. Minden házunk egy önálló kis sziget, egyéniségük van, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt.

Egyedi bútorzatukkal letisztult és nyugodt környezetet teremtenek minden pihenni vágyónak. Saját parkolóhelyek, klimatizált helységek várják a vendégeket. A házak minden szintjén saját fürdőszoba és konyha járul hozzá a kényelmes időtöltéshez. A kilátás minden ház ablakából páratlan! Önállóságukat erősíti, hogy mindegyik házhoz saját pince került kialakításra, ahol, kivételes hangulatban tölthetik vacsorájukat, vagy borozhatnak a hamisítatlan pincehangulatban. Minden kiskedvencet ingyenesen fogadunk a birtokon, nem csak a kutyusokat.

Az állatoknak bejárásuk van minden apartmanba, a pincébe és a reggelihez is elkísérhetik gazdájukat. Számukra is nagy élmény lehet a nálunk töltött idő, hiszen a birtok erdős fás környezetében nyugodtan szaladgálhatnak és játszhatnak egész nap!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: