Üzletközpont | Pécs Plaza

Galéria

Pécs Plaza
Pécs
Cím:
7632 Pécs, Megyeri út 76.
Telefon:
+3672529329

A Pécs Plaza Pécs egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja, ahová a négylábú kedvencek saját lábukon kísérhetik el gazdájukat, családjukat egy kis shoppingolásra.

A Pécs Plaza családbarát bevásárlóközpont, tudjuk, hogy azon családokban, ahol a kutya teljes értékű családtag, rendkívül fontos, hogy a szabadidejük minél nagyobb részét tölthessék kedvencükkel. A kutyának is minden perc, amit a gazdájával, családjával tölthet, igazi öröm és boldogság. Ezért született meg 2 évvel ezelőtt az elhatározás, hogy a Pécs Plaza kutyabarát bevásárlóközpont lesz és lehetőséget adunk a kutyatartóknak arra, hogy kedvencükkel együtt térhessenek be hozzánk.

A közösségi részeken túl üzleteink egy része is szívesen látja a négylábúakat is, a kutyabarát üzleteket matricával jelöljük. Üzletházunk kisállatfelszerelési szaküzletében mindig friss víz várja a kutyusokat. Szintén az üzletben található egy mikrochip leolvasó is. Idén szeptember 29-én már harmadik alkalommal rendezzük meg a Kutyás Futás futóversenyünket, mely gazdiknak és kutyájuknak is egy nagyszerű, közös élmény.

A rendezvény mindig jótékony célt szolgál, a nevezési díjakból befolyt összeggel a Misina Állatmenhelyet támogatjuk. Visszatérő vendégeink a Pécsi Mentőkutyás Egyesület négylábú hősei is. Nyáron folyamatosan felhívtuk látogatónk figyelmét arra, hogy ne hagyják kedvencüket a tűző napon parkoló autóban.

Cikk rólunk: https://www.pecsma.hu/top/kutyaval-vasarolgatni-pecsett-igen-lehetseges/

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: