Vidéki étterem | Vadásztanya Bisztró & Borozó, Apartmanok

Galéria

Vadásztanya Bisztró & Borozó, Apartmanok
Siófok
Cím:
8600 Siófok, Vasúti utca 29.
Telefon:
+36703603539

Három generációs családi vállalkozásunk 1983-ban nyitotta ki kapuját. Eleinte családi borászatunk harmatos nedűit kínáltuk a vendégeink számára, zamatos zsíros kenyérrel spékelve.

Mára már inkább egy családias Bisztró hangulatát idézi üzletünk, különlegesebb balatoni borokkal, frissensültekkel, nagymama receptjei alapján sütött pizzákkal. Nem mellesleg étlapunkon megtalálható kis kedvenceknek szánt finomság "Bodri food" fantázianévvel.

Mivel a családunkban mindig voltak négy lábú kis kedvencek, így szívesen fogadjuk kutyás vendégeinket a bisztróban és apartmanjainkban is. Több itató-, és etetőtál is áll rendelkezésükre és olykor-olykor még finom jutalomfalatokat is kapnak a jól nevelt ebek.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: