Budapesti étterem | Bistro Fine

Galéria

Bistro Fine
Budapest
Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 8.
Telefon:
+3616117090

Bistro Fine – Social. Gourmet. Wine. Egy laza, barátságos, mégis igényes környezetben fogyaszthatsz el nálunk egy finom ebédet, vagy egy hangulatos vacsorát.

Munka után is beugorhatsz hozzánk egy pohár borra, mely mellé valami könnyebb fogást is választhatsz. Ételkínálatunkban biztosan találsz kedvedre valót a magyar és nemzetközi különlegességek közül. Glutén- és laktózérzékeny vendégeinkre is gondolunk ételeink megalkotásakor, míg a hangsúlyt a kreativitásra és a színes ízvilágra helyezzük.

Egyedülálló „Enomatic“ boradagoló rendszerünkkel számos, igazi borkülönlegességet is kipróbálhatsz, akár csak egy pohárral is. Mosolygós csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy családoddal, barátaiddal, gyermekeiddel jól érezzétek magatok nálunk! Négylábú kedvenceid se hagyd otthon, mi szívesen látjuk őket is, hiszen szeretjük az állatokat. 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: