Vidéki étterem | Komédiás Étterem

Galéria

Komédiás Étterem
Győr
Cím:
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 30
Telefon:
+3696527217

Bandita kutyánk 2 évvel ezelőtti érkezésekor lettünk igazán kutyabarát étterem, viszont azóta közkedvelt célközönsége vagyunk a kutyás gazdiknak.

Nálunk előbb kapnak általában a kutyusok inni, mint a gazdájuk és idén tettük fel az étlapunkra Bandita kedvencét, a Platinum kutyatápot, amit így minden kutyusnak rendelhet a gazdája igény szerinti mennyiségben. De nem csak az ellátásban vagyunk kutyabarátok, szinte az összes pincér kollégánknak van otthon kutyusa, így a kutyusok is különleges vendégek nálunk.

Mivel Bandita jön velünk dolgozni az étterembe, így sok vendég hiányolja is, ha nincs ott vagy éppen van olyan budapesti törzsvendégünk aki inkább megvárja míg bevisszük neki Bandit, de addig nem megy haza :)

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: