Bolt | SárgaFogó Barkácsbolt

Galéria

SárgaFogó Barkácsbolt
Vác
Cím:
2600 Vác, Dózsa György út 53.
Telefon:
+3627501601

Szeretjük és tiszteljük a négylábúakat, így boldogan fogadjuk őket az üzletünkben is! :)

A Sárga Fogó Barkácsboltot 1997-ben nyitottuk meg Vácon, mely mára a térség legnagyobb ilyen jellegű üzletévé nőtte ki magát. (600 m2-es üzlethelyiséggel). Vevőkörünk túlnyomóan a régió építőipari kis- és középvállalkozásaiból, illetve nagy ipari cégekből áll, de nagyon sok kedves, lelkes barkácsoló is felkeres bennünket. Mára már nem csak az ország teljes területén, hanem a környékbeli országokban is vannak olyan, elsősorban nagy bútoripari gyártó partnereink, akik számára speciális eszközöket importálunk, szállítunk.

Egyre kiterjedtebb beszállítói körünk van az országhatáron túlról is, például az Egyesült Állomokból, Nagy-Britanniából, Németországból, Franciaországból... Üzletpolitikánk fontos eleme, hogy a lakossági, a kis- és középvállalkozások, valamint a nagy partnereink igényeit is igyekszünk maximálisan kiszolgálni. Vásárlóink bizalmát rugalmassággal, gyorsasággal, kiváló minőségű termékekkel és versenyképes árainkkal tudjuk megőrizni.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: