Romkocsma, (bor)bár | Fadrusz Söröző

Galéria

Fadrusz Söröző
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Fadrusz utca 14.
Telefon:
+36202865207

Hangulatos budai kis bárunk 1992 óta várja a kutyabarát vendégeket.

Munkatársaink mind felelős gazdik, így szívesen várják a vendégekkel érkező kedvenceket. Ideális hely kutyabarátoknak, hiszen nagy park és kutyafuttató található a közelben. Ha egy családias helyre vágysz a XI. kerületben, ahol számos italakció és kávékülönlegesség mellett a kutyusodat is szívesen látjuk, akkor ne habozz, nézzetek be hozzánk! Amíg a gazdik az italukat fogyasztják, addig a kutyusoknak ivóvizet biztosítunk, és finom kutyafalatkákkal kedveskedünk.

A hely méreteiből adódóan elsősorban a kisebb és közepes termetű blökikkel érdemes benézni hozzánk. A képeken kollégánk és vendégeink kedvenceit láthatjátok .

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: