Vidéki étterem | Szomszéd kertje

Galéria

Szomszéd kertje
Csopak
Cím:
8229 Csopak, Kossuth Lajos utca 97.
Telefon:
+36307690528

Toto igazi havergyűjő, bár lehet, hogy ehhez hozzájárulnak a "leeső" finom falatok és a nagy udvar: gyakran gyűjtünk visszajáró kutyás törzsvendégeket. A kis csopaki Lea például annyira hozzánk szokott, hogy reggelente úgy jár hozzánk, mintha munkába menne. Néha nekünk kell haza vinni is!

Szeretettel várjuk a kicsi, közepes és nagy négylábúakat egész évben. Mindig jók nálunk egy símogatásra!

A TÖRTÉNETÜNK: A valaha volt Nosztori Kocsma helyén lett a Szomszéd kertje: kellett hozzá egy defektet kapott biciklis (Balázs), egy mindig lelkes és örökmozgó séf (Tóth Attila), meg egy stratéga (Emese), aki néha visszarántja a földre a bandát, Toto kutyával együtt. És egy közös álom. Ez formálta meg az éttermet, a kertet, az udvart, ad alakot és ízt a füstöknek, húsoknak és tartja melegen a kemencét. Fő elemünk a tűz, a vaslap, a Yagoona grill, a kemence, itt készül a kacsahús, a krumpli, frissen füstölődik a hal.

A TE TÖRTÉNETED, VELÜNK: Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart, ahol Attiék Yagoonán füstölögnek. 

#füst #tűz #terasz #kemence #Yagoonagrill #helyifriss #találkozóhely #social #Tokhalceviche #AmiKijevink #Baconbegöngyöltszerelem #csupacsokisüti #helyiborok #mindenelvihető #gyerekbarát #kutyabaráthely

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: