Munkahelye | Schibsted Hungary (Jófogás, Használtautó.hu)

Galéria

Schibsted Hungary (Jófogás, Használtautó.hu)
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Váci út 49.
Telefon:
+36204239508
E-mail:

A Schibsted Hungary vállalati kultúrájának része, hogy állatbarátok vagyunk, így lehetővé tettük munkatársainknak, hogy a kutyájukkal együtt érkezzenek dolgozni.

Ennek mind a gazdik, mind a munkatársak nagyon örülnek, ugyanis a házi kedvencek jelenléte jótékony hatással van a légkörre. Kollégáink nagy figyelmet fordítanak a felelős kutyatartásra, sok energiát fektetnek kedvenceik nevelésébe, így csak pozitív visszajelzések érkeznek a munkatársaktól a kutyák jelenlétével kapcsolatban.

A nagy, nyitott terekkel kialakított irodai környezet segíti, hogy egész nap jól érezzék magukat a kis állatok, megfelelő tér áll rendelkezésükre, hogy mozogjanak és játszanak, illetve az irodaház is lehetővé teszi, hogy a hátsó kertrészben tartózkodjanak. Toborzás-kiválasztásunkhoz is segítségül hívtuk a őket, kiemeljük, hogy kutyabarát munkahely vagyunk, és a visszajelzések alapján ez több jelentkezőnek nagyon fontos szempont.

Évente több alkalommal szervezünk vezetőképző tréninget, melyen több kutya segíti a kollégák fejlődését, emellett nagyon sokat megtudunk a felelős és helyes kutyatartásról, nevelésről és bánásmódról. Közel száz kollégánk húsz százaléka felelős kutyatulajdonos, és mindegyikőjük kedvence járt már az irodában, vagy tervezi, hogy a jövőben vele érkezik dolgozni.

Céljaink között szerepel, hogy még inkább kutyabaráttá tesszük az irodánk technikai felszereltségét, hogy egyre több kisállat járuljon hozzá a pozitív munkahelyi légkör fenntartásához.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: